SolarWatt (BMW) zonnepanelen

GLAS-GLAS panelen van SolarWatt (BMW)

NovaVolt levert het allernieuwste GLAS-GLAS paneel van het topmerk DSE uit Duitsland. Deze panelen zijn de enige met 30 jaar Europese productgarantie en 30 jaar echte vermogensgarantie. Daarnaast zijn de panelen zeer goed getest door de consumentenbond.

De nieuwe generatie zonnepanelen van DSE hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Bovendien zijn de panelen van DSE aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu-invloeden. Hierbij is het resultaat vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

DSE heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE, onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het terugdringen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam. Glas is volledig ondoordringbaar, dus bestendig tegen vocht. Tevens is glas ook extreem sterk en bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.

Met de glas-glas productlijn, introduceert DSE haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze panelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare achterzijde van glas. Hierdoor neemt de stabiliteit en de levensduur toe. Panelen met een plastic achterzijde laten namelijk makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van deze type zonnepanelen in de loop van de tijd sterk afneemt. De degradatie van glas-glas panelen is nihil, waardoor de opbrengst veel hoger ligt dan met traditionele zonnepanelen.

DSE Premium Partner

Wij zijn er trots op het  DSE premium partner-keurmerk te mogen dragen. Dit keurmerk is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. DSE premium partners zijn PV-professionals die staan voor de productiefilosofie van DSE en de superieure kwaliteitsproducten en -oplossingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereldwijde PV-business, biedt DSE een meerwaarde aan al onze klanten.

Meer informatie ontvangen?

  • Kosteloos
  • Vrijblijvend

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van SolarWatt zonnepanelen

  • Gegarandeerd 5% gemiddelde meeropbrengst per jaar
  • Zeer goed getest door o.a. de Consumentenbond
  • Grootste belastbaarheid van andere mechanische invloeden van buitenaf
  • Grote resistentie tegen weersinvloeden
  • Voortreffelijke brandveiligheid
  • 30 jaar Europese all-in premium garantie op het product
  • 30 jaar lineaire vermogensgarantie
  • 100 % bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)

Zeer goed getest door de consumentenbond

Onze glas-glas zonnepanelen bieden maar liefst 30 jaar product- als vermogensgarantie, hebben geen kans op vochttoetreding, leveren 25% meer kWh-en op, hebben 33% langere levensduur en zijn 100% PID vrij. De consumentenbond test de zonnepanelen op: controle van de componenten en verbinding van de cellen, samenvoeging van de diverse componenten, eindafwerking van het paneel en kwaliteitscontrole op het afgegeven paneel.

Bij veel zonnepanelen daalt de opbrengst na verloop van tijd – en zeker na tien jaar – significant. Bij onze glas-glas zonnepanelen blijft het rendement ook na tien jaar gegarandeerd hoog.

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search