Onze diensten

Onze diensten

Alleen het beste is goed genoeg

NovaVolt neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Voor de omvormer kiezen wij voor de absolute top: Enphase. Onze keuze voor panelen is uniek: de AEG Ultimate, die alleen voor Koolen Industries Solar beschikbaar is. NovaVolt levert als enige in Nederland deze panelen met 40 jaar product- en vermogensgarantie. Onze zonne-energie specialisten zorgen dat alle onderdelen op de juiste manier op elkaar afgestemd zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Wil je ook zelf stroom opwekken door zonnepanelen te plaatsen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Een van onze specialisten maakt een berekening op basis van jouw energiebehoeften.

Zonnepanelen opbrengst

Bij NovaVolt wordt er gewerkt met de beste producten en software zodat wij je optimaal van dienst kunnen zijn wat betreft zonne-energie. Zo zorgen we ervoor dat we altijd met de nieuwste ontwikkelingen meegaan.

Subsidies

De subsidie op zonnepanelen is gestopt. Wel zijn er verschillende Energiebespaarleningen per gemeente om de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijker te maken.

SGZE

Wij geven je graag zekerheid en vertrouwen bij het aanschaffen van een zonnestroominstallatie. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over betalingen en de kwaliteit van de zonnepanelen.

Omvormers

Met een uitmuntend paneel in combinatie met de beste omvormers is het rendement maximaal. Een installatie is altijd zo sterk als de zwakste schakel. Onze keuze voor AEG Ultimate met Enphase is de beste die er is.

Klant maakt klant

Een nieuwe klant voor ons, €200 euro voor jou! Wanneer je ons aanbeveelt bij familie, vrienden, buren of kennissen, kun je €200 euro per aanmelding verdienen! Hoe dit precies werkt? Lees snel verder.

Krijg een aanbod op maat

Klaar voor de stap naar zonnepanelen?

contact met mij opneemt conform het privacybeleid.

Voordelen van NovaVolt zonnepanelen

NovaVolt ontzorgt van A tot Z

Een uniek betaalconcept, waarbij geen eigen investering nodig is

De prijs is altijd inclusief

40 jaar product- en vermogensgarantie

Alleen de beste glas-glas panelen en omvormers, voor het hoogste rendement

30 jaar systeemgarantie

Voor- en na-inspectie na 1 jaar inbegrepen

Vakkundige installatie in één dag, door erkende en gecertificeerde vakmensen

De waarde van uw woning stijgt

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen