Investeren in zonne-energie

Zonnepanelen op bijzondere daken

NovaVolt levert maatwerk voor bijzondere daken: bitumen-, EPDM-, PVC-, staal-, zink-
en Kalzip daken. Geen dak is onmogelijk. Bij NovaVolt zijn bijzondere daken, namelijk niets bijzonders.
Wij zijn tenslotte specialist in het plaatsen van zonnepanelen op bijzondere daken.

Bij NovaVolt zijn bijzondere daken, niets bijzonders

We gaan uw dak op, wat voor dak u ook heeft. Bitumen-, EPDM-, PVC-, staal-, zink- of Kalzip daken. De zonnepanelen monteurs van NovaVolt zijn speciaal geschoold per daktype. Zo bent u gegarandeerd van premium zonnepanelen ook op uw bijzondere dak.

Bitumen daken

Bitumen daken vallen onder bijzondere daken. Het is een goede keuze voor dakbedekking vanwege duurzaamheid en lage onderhoudsbehoeften. Echter, vanwege het gladde oppervlak en het zachte materiaal kan het plaatsen van zonnepanelen complex zijn. De bevestiging van de zonnepanelen vereist speciale aandacht om ervoor te zorgen dat het dak niet beschadigd wordt en de zonnepanelen stevig blijven zitten. Het is aanbevolen om een professionele installateur in te huren voor het plaatsen van zonnepanelen op een bitumen dak.

EPDM daken

EPDM daken is een bijzonder type dak. Het dak is gemaakt van rubber koolstof met een rek van 180%. De daken zijn van nature zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen vanwege hun vlakke en egale oppervlak. Echter, vanwege de flexibiliteit van het materiaal kan het plaatsen van zonnepanelen op EPDM-daken complex zijn. Er moet goed gekeken worden naar de manier waarop de panelen worden bevestigd, om schade aan het dak te voorkomen.

Staal en zink daken

Stalen en zinken daken zijn relatief eenvoudig te onderhouden en hebben een lange levensduur. Het plaatsen van zonnepanelen op deze daken kan echter uitdagender zijn vanwege de eigenschappen van het materiaal. Het bevestigen van de panelen vereist vaak speciale bevestigingsmaterialen en professionele installatie om schade aan het dak te voorkomen. Het is belangrijk om de juiste expert te raadplegen voor het plaatsen van zonnepanelen op deze daken.

PVC daken

PVC daken kunnen geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen, maar het is belangrijk om rekening te houden met de eigenschappen van het materiaal. Het is belangrijk om te controleren of het dak voldoende draagkracht heeft om het gewicht van de panelen te dragen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een goede bevestiging zonder het PVC te beschadigen. Ook is er kans op beschadiging van de panelen door de bewegingen van het PVC dak door temperatuurschommelingen.

Kalzip daken

Kalzip daken zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, maar het plaatsen van zonnepanelen op dit type dak kan complex zijn vanwege de eigenschappen van het materiaal. Het installeren van zonnepanelen op een Kalzip dak vereist speciale bevestigingssystemen om het dak te beschermen tegen schade en lekkages. Het is belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde professional in te schakelen om de installatie van zonnepanelen op een Kalzip dak uit te voeren om ervoor te zorgen dat de integriteit van het dak behouden blijft.

Leisteen dak

Leistenen daken hebben een unieke uitstraling en kunnen honderden jaren meegaan, maar het plaatsen van zonnepanelen kan een uitdaging zijn vanwege het fragiele karakter van het materiaal en de complexiteit van de installatie. Het kan nodig zijn om extra ondersteuning te bieden om het gewicht van de panelen te kunnen dragen en de installatie kan langer duren vanwege de speciale bevestigingsmethoden die nodig zijn. Het is belangrijk om met een ervaren professional te werken om ervoor te zorgen dat het installatieproces veilig en succesvol verloopt.

Krijg een aanbod op maat voor jouw bijzondere dak

Klaar voor de stap naar zonnepanelen?

contact met mij opneemt conform het privacybeleid.

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.8

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.8

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.8

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen

Voordelen van NovaVolt zonnepanelen

NovaVolt ontzorgt van A tot Z

Een uniek betaalconcept, waarbij geen eigen investering nodig is

De prijs is altijd inclusief

40 jaar product- en vermogensgarantie

Alleen de beste glas-glas panelen en omvormers, voor het hoogste rendement

30 jaar systeemgarantie

Voor- en na-inspectie na 1 jaar inbegrepen

Vakkundige installatie in één dag, door erkende en gecertificeerde vakmensen

De waarde van uw woning stijgt