Zonnepanelen plaatsen

Wil je zonnepanelen aanschaffen? Dan worden deze binnen 6 weken geplaatst, nadat je de offerte hebt geaccepteerd.

Vrijblijvend adviesgesprek
Offerte op maat
Technische inspectie
Zonnepanelen plaatsen
Alleen het beste is goed genoeg

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je ook zelf stroom opwekken door zonnepanelen te plaatsen? NovaVolt komt graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek maakt een van onze specialisten een berekening op basis van jouw energiebehoeften en woningeigenschappen zoals de ligging van het dak en omgevingsfactoren; staat er bijvoorbeeld een grote boom of een gebouw dat zorgt voor schaduw? De zonuren per jaar zijn in Nederland helaas niet eerlijk verdeeld. Ook daar wordt rekening mee gehouden zodat je echt weet wat er mogelijk is. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt die rekening houdt met deze uitgangspunten.

Technische inspectie

Nadat je bent overtuigd van de kwaliteit van het NovaVolt systeem komt er een inspecteur langs die bouwkundig en technisch controleert of het dak geschikt is. Is de constructie in orde en wat is de staat van de meterkast? Wat moet er allemaal worden gedaan om te voldoen aan de wet- en regelgeving in de meterkast? Je krijgt een all-in prijs en de aanpassingen in de meterkast zijn dus inbegrepen.

Zonnepanelen plaatsen

Vervolgens wordt de installatie binnen zes weken geplaatst. De installatie is meestal binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen. Al onze monteurs in het installatieteam zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Na één jaar een inspectie

Na één jaar wordt het hele systeem nagelopen op afstand en wordt er een inspectierapport gemaakt. Heeft het systeem de beloofde opbrengst gehaald? Als dat niet het geval is, dan vergoedt NovaVolt het tekort aan stroom en wordt er gekeken wat er moet worden gedaan om de opbrengst wel te halen. Dit kan zelfs resulteren in het bijplaatsen van een extra paneel zonder dat het jou iets kost. Beloofd is beloofd en dan moet je het nakomen. Dat is de service  en garantie van NovaVolt.

Daarna kun je decennia lang genieten van jouw panelen die je op elk moment kunt volgen door de bijgeleverde app. Tevens kun je natuurlijk rekenen op de service van NovaVolt. Wil je uitbreiden? Wij helpen je graag.

Alleen het beste is goed genoeg

NovaVolt neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Voor de omvormer kiezen wij voor de absolute top: Enphase. Onze keuze voor panelen is uniek: de AEG Ultimate die alleen voor Koolen Industries Solar beschikbaar is. NovaVolt levert deze panelen met 40 jaar product- en vermogensgarantie als enige in Nederland! Onze zonne-energie specialisten zorgen dat alle onderdelen op de juiste manier op elkaar afgestemd zijn.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek!

contact met mij opneemt conform het privacy beleid

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen