Glas-Glas zonnepanelen

Er zijn verschillende Glas-Glas zonnepanelen merken, maar er zijn er maar weinige die absolute topkwaliteit leveren. Het Duitse topmerk DSE is zo’n kwalitatief hoogstaand merk. Deze Glas-Glas zonnepanelen met relatief voordelige prijs worden in Nederland bijna niet geleverd, NovaVolt is maar één van de twee geselecteerde bedrijven. Als Pro Partner van DSE mogen wij deze kwalitatief hoogstaande panelen in Nederland leveren. Deze glas op glas zonnepanelen zijn de enige met 30 jaar Europese productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie. Deze nieuwe generatie Glas-Glas zonnepanelen van DSE hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Daar houdt het echter niet op, deze panelen zijn namelijk zeer goed bestand tegen alle belastingen en milieu-invloeden. Dit is ook de reden dat deze glas op glas zonnepanelen een zeer lange levensduur hebben, 33% langer dan het gemiddelde.

Glas-Glas zonnepanelen bij NovaVolt

De glas op glas zonnepanelen van DSE die NovaVolt levert zijn ontwikkelt in combinatie met verschillende toonaangevende testcentra, zoals TÜV en VDE. Hierdoor zijn deze zonnepanelen van absolute topkwaliteit. De degradatie van deze panelen ten opzichte van reguliere panelen is enorm teruggedrongen en de levensduur sterk verlengt. Deze panelen zijn volledig ondoordringbaar en dus bestending tegen vocht. Ook is dit glas extreem sterk en bestendig tegen extreme weersomstandigheden. De reden hierachter is dat deze nieuwe generatie Glas-Glas zonnepanelen niet langer een kunststof achterzijde hebben, maar een achterzijde van glas.

Glas-Glas zonnepanelen kopen

Glas-Glas zonnepanelen kopen doet u eenvoudig en zonder investering bij NovaVolt. Met het unieke betaalconcept van NovaVolt profiteert u ook met een beperkt budget van de voordelen van Glas-Glas zonnepanelen. Interesse? Of heeft u nog vragen over deze glas op glas zonnepanelen? Neem dan dan gerust contact op. Bellen kan naar 055 – 456 0800. Mailen is ook mogelijk, naar info@novavolt.nl. Als u het online contactformulier invult nemen wij contact met up binnen een dag.

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van Glas-Glas zonnepanelen

  • Triple Black
  • Gegarandeerd een hogere opbrengst
  • Prima bestand tegen weersinvloeden
  • 30 jaar lineaire vermogensgarantie
  • Glas-Glas dus uitstekend bestand tegen brand
  • Anti-reflecterend glas
  • 30 jaar Europese ALL-IN premium garantie
  • DIN en ISO 9001:2015 / 14001:2015 / IEC 61215:2016

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Fields marked with an * are required
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search