Bijzondere daken, niets bijzonders

Zonnepanelen op uw monument: dat kan!

 

Goed nieuws! Onlangs versoepelden veel gemeenten de voorschriften voor zonnepanelen op monumentale panden. Wek zelf energie op en bespaar energiekosten. Voor ons zijn monumentale panden niets bijzonders. NovaVolt heeft namelijk ruime ervaring met het installeren van zonnestroom-installaties op monumentale gebouwen. Ons team staat graag voor u klaar om de administratieve rompslomp uit handen te nemen. 

Ieder monumentaal pand is bijzonder

NovaVolt helpt

Het maakt niet uit wat u voor een dak heeft: wij hebben er een oplossing voor. Onze zonnepanelen-installateurs zijn speciaal geschoold voor bijzondere daktypes. Wij houden van bijzondere uitdagingen. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op met ons. 

 

22 AEG Ultimate zonnepanelen met levenslange garantie
22 AEG Ultimate zonnepanelen met levenslange garantie

Voorkom bureaucratische rompslomp

Samen plannen uitwerken

Veel gemeenten versoepelden recent de regels voor het plaatsen van zonnepanelen op monumentale panden. Dit betekent dat zonnepanelen in veel gevallen nu ook zijn toegestaan op de straatkant van uw pand. Daarnaast worden aanvragen nu sneller uitgevoerd. Panelen plaatsen op speciale panden, is nog steeds een technische uitdaging. Daar heeft u een kundige partij voor nodig, die u helpt tijdens het gehele proces. Van het aanvragen tot het plaatsen van de panelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met onze adviseurs op. 

 

Uitdagingen van monumenten

Ieder monument heeft eigen technische en administratieve uitdagingen. Daar moet met zorg naar gekeken worden. U weet misschien wel iets over zonnepanelen, maar wij begrijpen dat u zich liever niet bezighoudt met de details. Bij NovaVolt nemen we alles uit handen: van A tot Z. We bieden advies op maat, plaatsen de zonnepanelen en bouwen de meterkast om. Zijn de panelen opgeleverd? Dan hoeft u enkel nog uw monitorings-app aan te zetten om direct te zien hoeveel energie er wordt opgewekt. De rest doen wij voor u.  

Financiering

Zonnepanelen kopen of zonnepanelen zonder investering? Waar u ook voor kiest: altijd een bewuste investering. Laat u informeren over de mogelijkheden door een van onze specialisten.

Wat onze klanten zeggen:

Waarom NovaVolt voor uw monumentale pand?

We hebben al veel zonnestroom-installaties op monumentale panden geïnstalleerd

Wij kennen de regels, uitzonderingen en de werkwijze die gepaard gaan met monumenten

Wij houden van uitdagingen, waarbij gedetaileerd te werk gaan

Wij houden van uitdagingen, waarbij gedetaileerd te werk gaan

Wij installeren met precisie en met premium A-kwaliteit producten

We bieden unieke levenslange garantie op onze AEG Ultimate zonnepanelen èn op hun prestatie

Voor- en na-inspectie na 1 jaar inbegrepen

Vakkundige installatie in één dag, door erkende en gecertificeerde vakmensen

De waarde van uw woning stijgt

Zonnepanelen op uw bijzondere dak?

Neem contact op met onze adviseurs

contact met mij opneemt conform het privacybeleid.