Wat zijn optimizers bij zonnepanelen?

Optimizers bij zonnepanelen bieden nog meer voordeel wanneer u panelen aanschaft, maar laten we beginnen bij het begin. Ook aan u zal de discussie over schone en duurzame energie niet voorbij zijn gegaan. Misschien dat uw buren wel begonnen zijn met het plaatsen van zonnepanelen of hoort u verhalen over mensen die geld besparen op hun energierekening. Wanneer u ook wel eens aan zonnepanelen gedacht heeft, dan is nu het juiste moment om zonnepanelen aan te schaffen. NovaVolt kan dit op een vakkundige en professionele manier voor u uitvoeren. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten panelen. Ook als u een schaduwrijk dak heeft, is het met optimizers voor zonnepanelen ook mogelijk om zonnepanelen te laten installeren.

Meer informatie ontvangen?

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend
NovaVolt geregistreed Solar Specialist

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen

 • NovaVolt regelt alles
 • Een uniek betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is
 • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief
 • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers
 • 30 jaar! product en 30 jaar! vermogensgarantie op de zonnepanelen
 • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement
 • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen
 • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar
 • De waarde van uw woning stijgt

Wanneer kiezen voor optimizers en zonnepanelen?

Wanneer u last heeft van tijdelijke schaduw op uw dak door een dakkapel, dan kan een power optimizer een oplossing zijn. Een power optimizer is een intelligent kastje die onder een zonnepaneel geplaatst wordt en ervoor zorgt dat u zo optimaal mogelijk kunt profiteren van uw zonnepaneel. Zonder power optimizer is het bijvoorbeeld niet haalbaar om vlak naast uw dakkapel een zonnepaneel te plaatsen. Dit zonnepaneel zal altijd een groot deel van de dag in de schaduw van de dakkapel liggen. Met optimizers onder zonnepanelen zal dit wel kunnen, met als gevolg dat u meer panelen op uw dak kunt leggen en nog meer kunt profiteren van de opbrengsten. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden, opties en prijzen van power optimizers.

De zonnepanelen van NovaVolt

Met onze zonnepanelen kunt u een hoger rendement en een veel langere levensduur garanderen. Dit komt omdat zowel de voor- als achterzijde van het zonnepaneel volledig van glas zijn. Glas is veel beter bestand tegen weersinvloeden, dan het gebruikelijke kunststof aan de achterzijde van zonnepanelen. Ook kunt u kiezen voor de stijlvolle full black zonnepanelen van de gerenommeerde merken LG en AEG. U kunt bij ons een adviesgesprek aanvragen en ons ervaren team kan meestal binnen één dag vakkundig uw zonnepanelen installeren. Het is mogelijk om de investering te financieren uit de winst die u behaald uit de besparing van uw energiekosten. Voor nog meer informatie over NovaVolt kunt u contact met ons opnemen.

solar

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search