Energiebesparing tips

Het is om meerdere redenen goed om energiebesparing te overwegen. Het eerste voordeel waar veel mensen meteen aan denken, is dat het natuurlijk fijn is voor de portemonnee. Daarnaast is het goed voor het milieu om energiebesparing in huis toe te passen.

Het besparen van energie betekent immers dat u ook minder energie hoeft op te wekken. Verder is het zo dat de overheid op betrekkelijk korte termijn wil dat alle woningen in Nederland gasloos gaan stoken. Wanneer u kiest voor energiebesparende vormen als zonne energie, bent u klaar voor een gasloze woning! Ook zijn er natuurlijk wat algemene tips voor het besparen van energie, die helpen bij duurzaamheid en andere milieuzaken.

Energiebesparing tips

Energiebesparing tips

Energiebesparing tips van NovaVolt

Energiebesparing kunt u zoals gezegd al bereiken met zonne energie, de plaatsing van zonnepanelen in en om uw woning. Op lange termijn haalt u hier veel voordeel uit. Denk hierbij aan het rendement op zonnepanelen. De energieprijzen zijn namelijk fors gestegen en de kosten voor zonnepanelen enorm gedaald. Deze trends hebben ervoor gezorgd dat de terugverdientijd voor een systeem, veel korter is geworden.

Een andere tip voor energiebesparing, is goed rekening houden met bepaalde zaken in en om het huis. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u deuren en ramen goed gesloten houdt wanneer u de verwarming aan hebt staan. Ook is goede isolatie essentieel. Op die manier ontsnapt er geen onnodige energie. Verder is het natuurlijk handig om bewust gebruik te maken van warm water.

Interesse? NovaVolt helpt u graag met energiebesparing

Heeft u iets gehad aan de tips en heeft u interesse in producten van NovaVolt? NovaVolt geeft u graag meer informatie en energiebesparingstips die u veel voordeel bieden. U kunt ons mailen op info@novavolt.nl of bellen naar 055 – 456 0800. Met de producten en zonnepanelen van NovaVolt bent u toekomst proof en bespaart u energie. Weten wat de kosten zijn voor energiebesparing in uw eigen huis? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op onze website! Deze offerte kunt u eenvoudig aanvragen via het contactformulier.

Terugleveringskosten: hoe rendabel zijn zonnepanelen?

17 August 2023

Recentelijk bracht energieleverancier Vanderbron het nieuws naar buiten dat klanten met zonnepanelen een vergoeding moeten betalen voor het terugleveren van stroom aan het elektriciteitsnet. Het bedrag zou variëren tussen de 10 en 46 euro per maand, als extra kosten voor het terugleveren van stroom. Wat betekent dit voor toekomstige zonnepaneel-eigenaren?

Lees meer

laat meer zien