Energiebesparing tips

Het is om meerdere redenen goed om energiebesparing te overwegen. Het eerste voordeel waar veel mensen meteen aan denken, is dat het natuurlijk fijn is voor de portemonnee. Daarnaast is het goed voor het milieu om energiebesparing in huis toe te passen.

Het besparen van energie betekent immers dat u ook minder energie hoeft op te wekken. Verder is het zo dat de overheid op betrekkelijk korte termijn wil dat alle woningen in Nederland gasloos gaan stoken. Wanneer u kiest voor energiebesparende vormen als zonne energie, bent u klaar voor een gasloze woning! Ook zijn er natuurlijk wat algemene tips voor het besparen van energie, die helpen bij duurzaamheid en andere milieuzaken.

Energiebesparing tips

Energiebesparing tips

Energiebesparing tips van NovaVolt

Energiebesparing kunt u zoals gezegd al bereiken met zonne energie, de plaatsing van zonnepanelen in en om uw woning. Op lange termijn haalt u hier veel voordeel uit. Denk hierbij aan het rendement op zonnepanelen. De energieprijzen zijn namelijk fors gestegen en de kosten voor zonnepanelen enorm gedaald. Deze trends hebben ervoor gezorgd dat de terugverdientijd voor een systeem, veel korter is geworden.

Een andere tip voor energiebesparing, is goed rekening houden met bepaalde zaken in en om het huis. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u deuren en ramen goed gesloten houdt wanneer u de verwarming aan hebt staan. Ook is goede isolatie essentieel. Op die manier ontsnapt er geen onnodige energie. Verder is het natuurlijk handig om bewust gebruik te maken van warm water.

Interesse? NovaVolt helpt u graag met energiebesparing

Heeft u iets gehad aan de tips en heeft u interesse in producten van NovaVolt? NovaVolt geeft u graag meer informatie en energiebesparingstips die u veel voordeel bieden. U kunt ons mailen op info@novavolt.nl of bellen naar 055 – 456 0800. Met de producten en zonnepanelen van NovaVolt bent u toekomst proof en bespaart u energie. Weten wat de kosten zijn voor energiebesparing in uw eigen huis? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op onze website! Deze offerte kunt u eenvoudig aanvragen via het contactformulier.

Besluit Eerste Kamer: Salderingsregeling ongewijzigd

14 February 2024

Op 13 februari 2024 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel om de salderingsregeling af te bouwen verworpen, waarmee een einde is gekomen aan een onzekere periode.Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen? Dankzij de gunstige prijzen en het bijzondere betaalconcept van NovaVolt heeft u uw investering al snel terugverdiend. Met de salderingsregeling behoudt u het voordeel dat u ook de overtollige stroom die u niet verbruikt mag blijven terugleveren. Het is een zorg minder en een verstandige stap vooruit. Wij leggen u hieronder uit hoe het zit.

Lees meer

laat meer zien