Zonne energie, hoe werkt het

Zonne-energie, hoe werkt het? En wat is zonne-energie eigenlijk? Dat zijn vragen die steeds vaker worden gesteld en daar weet NovaVolt het antwoord op! Ook wanneer u meer wilt weten over de werking van groene energie, zijn wij uw partner. 

Zonne energie, hoe werkt het

Zonne energie, hoe werkt het

Laten we beginnen bij de werking van deze energiesoort. Allereerst wordt zonne-energie opgewekt in een zonnepaneel, waar meerdere zonnecellen in zitten. Deze zonnecellen zijn over het algemeen gemaakt van silicium. Dit is zeer zuiver zand. En wat doet een zonnecel precies? Door middel van fotovoltaïsch effect, is het voor de zonnecel mogelijk om zonlicht direct om te zetten in elektriciteit. De zonnepanelen sturen de elektriciteit naar een generator, die vervolgens zorgt voor het verdelen van de elektriciteit.

Wanneer u kiest voor zonne-energie, is het altijd verstandig om voor kwaliteit te kiezen. Bij NovaVolt zijn alle zonnepanelen getest door een erkend testbedrijf: kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd!

Zonne-energie, hoe werkt het precies?

Het is u wellicht niet ontgaan dat de overheid rond 2050 alle woningen in Nederland gasloos wil hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen de keuze maken voor deze energiesoort en dat zonne-energie in Nederland steeds belangrijker wordt. In veel opzichten is dit een goede keuze. Het is namelijk een goede investering en op lange termijn bespaart u enorm veel geld. Daarnaast is zonne-energie zeer milieuvriendelijk en duurzaam.

Zonne-energie voor uw woning? Kies voor NovaVolt!

Er zijn wellicht nog vragen, zoals ‘’Wat kost zonne-energie in Nederland?’’ en ‘’Wat houdt zonne-energie in voor mij?’’. U kunt altijd contact opnemen met onze specialisten, ook wanneer u interesse heeft gekregen in zonne-energie en zonnepanelen wilt plaatsen. U kunt mailen naar info@novavolt.nl, bellen naar 055 – 456 0800 en WhatsAppen naar 06 – 14141213. Met de zonnepanelen van NovaVolt bent u klaar voor de toekomst! Een offerte kunt u eenvoudig aanvragen via het contactformulier.

Besluit Eerste Kamer: Salderingsregeling ongewijzigd

14 February 2024

Op 13 februari 2024 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel om de salderingsregeling af te bouwen verworpen, waarmee een einde is gekomen aan een onzekere periode.Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen? Dankzij de gunstige prijzen en het bijzondere betaalconcept van NovaVolt heeft u uw investering al snel terugverdiend. Met de salderingsregeling behoudt u het voordeel dat u ook de overtollige stroom die u niet verbruikt mag blijven terugleveren. Het is een zorg minder en een verstandige stap vooruit. Wij leggen u hieronder uit hoe het zit.

Lees meer

laat meer zien