NovaVolt wil een groene wereld!

Het Wereld Natuur Fonds zet zich al meer dan 50 jaar met succes in voor natuurbescherming over de hele wereld. Als leverancier van zonnepanelen willen wij graag het werk van het Wereld Natuur Fonds steunen.

Bij elke verkocht zonnepaneel installatie doneren wij hieraan.

Eersteklas installateur van zonnepanelen

Het ervaren team van NovaVolt regelt voor jou het volledige traject voor de aanschaf van zonnepanelen. Van advies tot plaatsing, inclusief uitstekende service.

Werken bij NovaVolt

Vanwege de constante groei die NovaVolt meemaakt zijn wij altijd op zoek naar goede collega’s om ons team te komen versterken.Ons team van specialisten

 Ons team van zonne-energie specialisten staat dagelijks voor je klaar. Wij helpen je het snelste via onze chat. Deze vind je rechtsonder op je scherm. Op je terugbelverzoek of e-mail reageren wij binnen maximaal 24 uur.

Krijg een aanbod op maat

Klaar voor de stap naar zonnepanelen?

contact met mij opneemt conform het privacybeleid.

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen