NovaVolt – de gecertificeerde en gediplomeerde Solar-Specialist

Bij NovaVolt werken gecertificeerde en gediplomeerde Solar-Specialisten. U heeft hiermee de garantie dat onze geregistreerde adviseurs goed opgeleide professionals zijn op het gebied van zonne-energie.

Naast gedegen kennis op het gebied van economische, technische en praktische aspecten, zijn zij volledig op de hoogte van de mondiale energieproblematiek en de ontwikkelingen in de markt voor zonnepanelen.

Een gecertificeerde Solar-Specialist geeft goed onderbouwde adviezen, beoordeelt de kwaliteit van componenten op waarde en ontwerpt hoogwaardige zonnepaneel-systemen.

Vraag bij een advies altijd of uw adviseur gediplomeerd is, in Nederland zijn er maar 120 personen gediplomeerd terwijl er duizenden in de solarbranche werkzaam zijn !

In Nederland wordt het plaatsen van zonnepanelen door een Solar-Specialist steeds vaker gedaan, zowel bij huishoudens als bedrijfspanden. NovaVolt bestaat uit een team van specialisten die u optimaal van dienst kunnen zijn wat betreft zonnepanelen.

Onze Solar-Specialisten uit het ervaren team van NovaVolt regelen voor u het traject voor het aanschaffen en installeren van de zonnepanelen. De Solar-Specialist die bij u langskomt, geeft u een passend advies zodat u volledig geïnformeerd bent over de aanschaf en het installeren van zonnepanelen. Tevens staat uw Solar-Specialist en de rest van ons team, iedere dag van de week voor u klaar.

Meer informatie ontvangen?

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend
NovaVolt geregistreed Solar Specialist

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen

 • NovaVolt regelt alles
 • Een uniek betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is
 • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief
 • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers
 • 30 jaar! product en 30 jaar! vermogensgarantie op de zonnepanelen
 • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement
 • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen
 • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar
 • De waarde van uw woning stijgt

Novavolt is uw Solar-Specialist

Waarom zou u moeten kiezen voor de Solar-Specialist van NovaVolt? Ten eerste hanteert NovaVolt een uniek betaalconcept waardoor geen eigen investering nodig is. Hierbij heeft u 25 jaar garantie op de omvormer en Power Optimizers. Ook heeft u 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen. Bij NovaVolt wordt er alleen gewerkt met de beste panelen en omvormers, zodat hier het hoogste rendement uit gehaald kan worden. Het installeren van de zonnepanelen door onze experts zal één dag in beslag nemen, zonder hak- of breek werk! Na één jaar wordt er een na-inspectie gedaan. Uiteindelijk zal de waarde van uw woning stijgen. Bent u al overtuigd?

Solar-Specialist bij NovaVolt

Het laten plaatsen van zonnepanelen door een Solar-Specialist heeft verschillende voordelen. Niet alleen voor u en uw huishouden, maar ook voor het milieu. Een Solar-Specialist uit ons deskundige team komt graag bij u langs om de mogelijkheden wat betreft zonnepanelen te bespreken. Hierbij wordt een uitleg gegeven over de installatie en krijgt u een berekening op maat, deze is compleet toegepast op uw situatie. Wilt u meer weten over het installeren van zonnepanelen? Neem dan contact op met NovaVolt door het contactformulier op onze website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@novavolt.

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Fields marked with an * are required
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search