Zonnepanelen huren als particulier is voordelig

Zonnepanelen huren als particulier kan soms een grote en tijdrovende klus zijn. Dat is ook niet vreemd, aangezien de aanschaf van zonnepanelen niet domweg een aankoop is. Wanneer u zonnepanelen wilt huren als particulier, dan dient u goed geïnformeerd te zijn om uiteindelijk de doorslaggevende beslissing te maken. Hier kan NovaVolt, eersteklas installateur van zonnepanelen, u in ondersteunen. Bij NovaVolt zijn namelijk alleen gecertificeerde en gediplomeerde solar specialisten in dienst. Hiermee bieden wij u de garantie dat u goed wordt geïnformeerd en geadviseerd door experts uit hun vakgebied.

Meer informatie ontvangen?

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen

 • NovaVolt regelt alles
 • Een uniek betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is
 • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief
 • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers
 • 30 jaar! product en 30 jaar! vermogensgarantie op de zonnepanelen
 • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement
 • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen
 • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar
 • De waarde van uw woning stijgt

Zonnepanelen huren voor particulier is voordelig

Kiest u voor zonnepanelen huren als particulier bij NovaVolt? Dan wordt alles door NovaVolt geregeld, van het informeren tot en met de na-inspectie. Deze wordt éen jaar na de installatie gedaan door onze specialisten. Om u allereerst goed te informeren over zonnepanelen bij NovaVolt, komt een solar specialist uit ons team van experts graag bij u thuis. Hier worden ook de mogelijkheden voor de zonnepanelen met u besproken. Wanneer u zonnepanelen wilt huren als particulier bij NovaVolt, dan krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons unieke betaalconcept. Bij dit betaalconcept is geen eigen investering nodig en heeft u 25 jaar garantie op Power Optimizers, de omvormer en zelfs vermogensgarantie op zonnepanelen. Om ervoor te zorgen dat u het hoogste rendement uit uw zonnepanelen kunt halen, wordt er bij NovaVolt alleen gewerkt met de beste zonnepanelen en omvormers.

Zonnepanelen huren als particulier bij NovaVolt

Zonnepanelen huren als particulier biedt verschillende voordelen en kan dus ook voor u een goede uitkomst bieden wanneer u bewuster en voordeliger wil omgaan met energie. Heeft u interesse in het huren van zonnepanelen en wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Dan komt onze solar specialist graag bij u langs om uitleg te geven en u een specifieke berekening op maat aan te leveren. Vul het contactformulier op onze website in en u wordt binnen één dag gebeld zodat er een afspraak met u gemaakt kan worden!

solar

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Fields marked with an * are required
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search