Zonnepanelen leasen bij NovaVolt

Zonnepanelen zijn steeds vaker te zien op daken door heel Nederland. Dit betekent dat Nederlanders zich steeds meer bewust worden van de diverse voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen. Wilt u zelf zonnepanelen leasen? Of bent u op zoek naar meer informatie over diverse betaalmethoden of het rendement wat u kunt halen uit de zonnepanelen? Maak dan kennis met NovaVolt, eersteklas installateur van zonnepanelen!

Meer informatie ontvangen?

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen

 • NovaVolt regelt alles
 • Een uniek betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is
 • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief
 • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers
 • 30 jaar! product en 30 jaar! vermogensgarantie op de zonnepanelen
 • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement
 • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen
 • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar
 • De waarde van uw woning stijgt

Zonnepanelen leasen zonder investering

Het is bij NovaVolt mogelijk om op twee verschillende manieren de installatie van uw zonnepanelen te betalen. De eerste optie is de meest gebruikelijke, namelijk de installatie betalen zonder investering vooraf met ons  betaalconcept ‘Zonnepanelen zonder investering’. Dit betekent dat u de investering met de maandelijkse besparing betaalt. Dit realiseert u op uw energierekening door het plaatsen van de zonnepanelen. Een tweede mogelijkheid is de installatie in één keer te betalen waarbij de investering bij u ligt. Onze specialist legt u graag meer uit over het unieke betaalconcept tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Ook kan hij u meer vertellen over de verschillen tussen zonnepanelen leasen, zonnepanelen huren en zonnepanelen betalen met ons unieke betaalconcept.

Bij NovaVolt maken wij gebruik van eersteklas producten zoals de LG Full Black zonnepanelen met Neon 2 black Cello technologie. Dit is het eerste geheel zwarte zonnepaneel met een vermogen van maar liefst 300 WP. Tevens zijn deze zonnepanelen extra duurzaam en getest onder zware omstandigheden. Door de volledig zwarte uitstraling zijn deze zonnepanelen uitermate geschikt voor de Nederlandse daken. Daarnaast maken wij gebruik van het bekende Duitse Topmerk AEG, deze zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste onderdelen van de hoogste kwaliteit. Door de zonnepanelen te leasen of te betalen met ons unieke betaalconcept bent u gegarandeerd van de beste duurzame energie!

Zonnepanelen leasen bij NovaVolt

Of u uw zonnepanelen nu least, huurt of betaalt met ons unieke betaalconcept, zowel voor uw portemonnee als het milieu zijn zonnepanelen een verantwoorde overweging. Wij van NovaVolt begrijpen dat u nog met vragen kan zitten wat betreft zonnepanelen leasen of het huren ervan. Onze deskundigen zijn u graag van dienst en beantwoorden graag al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 055 – 456 0800.

solar

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search