Zonne-advies op maat

Wilt u ook zelf stroom opwekken door zonnepanelen te plaatsen? NovaVolt komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek maakt een van onze specialisten een situatieschets voor de installatie en nemen wij de gegevens op. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt die rekening houdt met de situatie van uw dak, de zon-oriëntatie van uw dak en uw huidige elektriciteitsgebruik.

Zonnepanelen plaatsen

Gaat u zonnepanelen aanschaffen? Dan worden deze binnen 4 weken geplaatst, nadat u de offerte hebt geaccepteerd. Deze installatie is meestal binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen. Al onze monteurs in het installatieteam zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Alle informatie op een rij

Onze offerte geeft inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in uw specifieke situatie. Hierin worden vragen beantwoord als:

  • Wat zijn de kosten?
  • Hoeveel energie kan ik opwekken?
  • Wat is de terugverdientijd?

Wij geven u altijd betrouwbaar en eerlijk advies op maat. Bovendien kunt u gebruikmaken van ons unieke betaalconcept ‘Zonnepanelen zonder Investering’. Hiermee betaalt u de zonnepanelen met de winst die u maandelijks maakt op uw energierekening. Daardoor hoeft u dus niet zelf vooraf te investeren

Alleen het beste is goed genoeg

NovaVolt neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Als leidraad voor ons inkoopbeleid hanteren wij testresultaten van het wereldwijd gerenommeerde test-instituut Photon uit Duitsland. Zo leveren wij zonnepanelen met wereldwijd het hoogste rendement en de beste kwaliteit. Voor de omvormer kiezen wij voor de absolute top: Enphase. Onze zonne-energie specialisten zorgen dat alle onderdelen op de juiste manier op elkaar afgestemd zijn.

We zijn er trots op!

AEG heeft voor Koolen Industries Solar geselecteerd voor het AEG Ultimate paneel. Dit is het enige paneel wat LIFETIME garantie (40 jaar) heeft op vermogen en product. NovaVolt is het enige bedrijf binnen de groep dat dit waanzinnige paneel mag verkopen.

Wij zijn verheugd te zijn uitgekozen als professioneel partner en zien het ook als een stuk erkenning als innovatief bedrijf in de Solar wereld. Hiermee wordt een zeer hoogwaardig en esthetisch zeer mooi product toegevoegd aan het portfolio van NovaVolt.

aeg-logo
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search