Zonnepanelen plaatsen

Indien u tot aanschaf van zonnepanelen besluit, komen wij binnen 4 weken na het aanvaarden van de offerte, uw zonnepanelen plaatsen en leveren die werkend op. Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen, is de installatie meestal binnen één dag gerealiseerd. De montage wordt verzorgd door een ervaren installatie-team. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Zonne-advies op maat

Wilt u zelf stroom opwekken en zonnepanelen plaatsen? NovaVolt komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek maakt één van onze specialisten een situatieschets voor de installatie en nemen wij de gegevens op. Zij kunnen dan een offerte maken die rekening houdt met de situatie van uw dak, de zon-oriëntatie van uw dak en uw huidig elektriciteitsgebruik.

Offerte en ons betaalconcept

De offerte geeft inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw specifieke situatie. Vragen als: Wat zijn de kosten? Hoeveel energie kan ik opwekken met zonnepanelen? Wat is de terugverdientijd? worden daarin beantwoord. We geven u een betrouwbaar en eerlijk advies. Bovendien kunt u gebruik maken van ons betaalconcept ‘Zonnepanelen zonder Investering’. Hiermee betaalt u de panelen met de winst die u maandelijks maakt op uw energierekening. Daarmee hoeft u dus zelf niets vooraf te investeren.

Alleen het beste is goed genoeg

NovaVolt neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Als leidraad voor ons inkoopbeleid hanteren wij testresultaten van het wereldwijd gerenommeerde test-instituut Photon uit Duitsland. Zo leveren wij zonnepanelen met wereldwijd het hoogste rendement en de beste kwaliteit. Voor de omvormer kiezen wij voor de absolute marktleider SMA of SolarEdge. Onze zonne-energie specialisten zorgen dat alle onderdelen op de juiste manier op elkaar afgestemd zijn.

NovaVolt Carport en Veranda

Niet genoeg ruimte op het dak van uw woning? U vindt zonnepanelen niet mooi op uw woning? Met een NovaVolt Solar-Carport of Solar-Veranda hebben we hier een prima oplossing voor. De Solar Carport/Veranda wordt door ons gebouwd.  De opgewekte stroom gebruikt u vervolgens voor uw woning. Als u een elektrische auto heeft, rijdt u gratis!

Onze Solar-Carport of Solar-Veranda kan op maat gemaakt worden. De licht doorlatende zonnepanelen hebben een zeer lange product en vermogensgarantie van 30 jaar! Verdere opties zijn onder andere: Ingebouwde LED verlichting, open of dichte zijwanden en een laadpaal voor een elektrische auto.

Een Solar-Carport of Solar-Veranda kan als stand-alone systeem gebouwd worden of als extra aanvulling dienen. Opbrengsten zijn afhankelijk van grootte en oriëntatie en liggen.  Laat u vrijblijvend en kosteloos adviseren door één van onze ervaren adviseurs. En ook bij de NovaVolt Carport geldt: NovaVolt regelt alles, u hoeft nergens naar om te kijken!

We zijn er trots op!

DSE heeft NovaVolt geselecteerd voor het DSE Pro Partner Programma. Deutsche Solar Exclusiv is een ultra moderne Duitse zonnepanelen fabrikant,  een toonaangevende onderneming met meer dan 25 jaar traditie en ervaring.
DSE kiest ervoor om alleen zonnepanelen te maken van Glas-Glas met zeer lange levensduur. In totaal zijn er in Nederland maar 2 bedrijven geselecteerd door DSE!

Wij zijn verheugd te zijn uitgekozen als professioneel partner en zien het ook als een stuk erkenning als innovatief bedrijf in de Solar wereld. Hiermee wordt een zeer hoogwaardig en esthetisch zeer mooi product toegevoegd aan het portfolio van NovaVolt.

logo dse premium partner
logos-photos-sma-solar
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search