AEG Full Black Zonnepaneel

AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde AS-M603_schwarzen geteste componenten voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare rendementen en lange levensduur. Het AEG AS-M603 zonnepaneel levert tot 285 Wp en biedt een oplossing voor alle soorten installaties – van kleinschalige huis systemen tot commerciële installaties en industriële grootschalige veldsystemen. AEG zonnepanelen zijn onder andere TÜV en MCS gecertificeerd om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Onze productiefaciliteiten voldoen aan de internationale standaarden van ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Het AEG AS-M603 zonnepaneel heeft een scala van voordelen zoals een productgarantie van 10 jaar en de garantie op het vermogen van 25 jaar. De eerste 10 jaar is dat 90% van het nominale vermogen en daarna nog eens 15 jaar tot 80% van het nominale vermogen. Dankzij zijn design, voegt de AS-M603 in zijn “full-black“ versie (AS-M603B) een extra esthetische waarde aan uw installatie

Kenmerken AEG zonnepanelen

  • Mooie full black zwarte panelen
  • Gemaakt voor diffuus licht wat we in Nederland hebben
  • De AEG panelen uit Duitsland hebben certificeringen van TÜV, UL, MCS etc. om zo gelijkblijvende hoge productkwaliteit te kunnen waarborgen.
  • Verder zijn de panelen ISO 9001, 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd.

AEG zonnepanelen

Onderdeel van de AEG familie met een meer dan 100 jarige traditie als leidend Duits merk in het werkgebied van elektrische apparatuur. Aangevoerd door Electrolux levert AEG zonnepanelen die uitblinken in betrouwbaarheid, kwaliteit en verbeterd gebruiksgemak. Het integreren van esthetiek en innovatie geven u volledige controle over uw zonne-installatie en de opbrengsten.
Innovatie en bruikbaarheid zijn de kernwaarden van onze producten, we maken het gemakkelijk voor de klant om directe controle over zijn installatie en zijn opbrengsten te hebben – dat noemen we een transparantie van 100%.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search