Zonnepanelen plaatsen op het dak van uw nieuwbouwwoning?

Zonnepanelen voor uw nieuwbouw? U heeft uw partner gevonden! Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan om te verkennen welke mogelijkheden er zijn voor uw nieuwbouwhuis. Daarnaast zullen wij u voorzien van een eerlijk energieadvies. Het direct installeren van zonnepanelen bij nieuwbouw is volgens ons een goede start en bovenal een financieel verstandige start voor de toekomst. Het financiële rendement is met ca. 8% namelijk veel hoger dan wanneer u uw geld op de bank zet, waar de rente tegenwoordig niet hoger is dan 1%. Bij NovaVolt bekijken we graag samen met u welke zonnepanelenopties er zijn voor uw huis.

Meer informatie ontvangen?

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend
NovaVolt geregistreed Solar Specialist

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen

 • NovaVolt regelt alles
 • Een uniek betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is
 • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief
 • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers
 • 30 jaar! product en 30 jaar! vermogensgarantie op de zonnepanelen
 • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement
 • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen
 • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar
 • De waarde van uw woning stijgt

Zonnepanelen bij nieuwbouw met fiscaal voordelige regelingen

Zonnepanelen bij nieuwbouw met btw-aftrek? In Nederland is het inderdaad mogelijk om de btw af te trekken van uw aanschafskosten voor zonnepanelen. Het voordeel hiervan kan variëren, maar zal al gauw boven de € 1.500,00 liggen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Zonnepanelen bij nieuwbouw aanschaffen is op deze manier al een stuk voordeliger. U kunt er ook voor kiezen om te kiezen voor ons unieke betaalconcept, waarbij u geen directe investering doet, maar deze betaalt met de maandelijkse besparingen op uw energierekening. Wij willen het u zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken.

Zonnepanelen bij nieuwbouw met subsidie

Ondanks dat het in Nederland niet meer mogelijk is om landelijk subsidie aan te vragen, krijgt u bij NovaVolt nog steeds een subsidie van € 650,00! Deze wordt u aangeboden door onze omvormer- en zonnepanelenleveranciers. Dit betekent dus nog meer voordeel als u zonnepanelen voor uw nieuwbouwhuis bestelt bij NovaVolt. Vul dus ons contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak, of bel ons direct op 055 – 456 0800, of bereik ons via Whatsapp 06 – 14 14 12 13. E-mailen is ook mogelijk op info@novavolt.nl.

solar

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Fields marked with an * are required
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search