Zonnepanelen plaatsen op een plat dak?

Wanneer u zonnepanelen voor een plat dak wilt laten installeren, kan NovaVolt u volledig ontzorgen. Twijfelt u nog over de keuze voor zonnepanelen? Dan adviseren wij u graag.

De discussie in de samenleving over het gebruik van schone energie is volop bezig. Het is daarom ook dat steeds meer mensen inzien dat het gebruik van fossiele brandstoffen afgebouwd moet worden en er overgegaan moet worden op schonere energiebronnen. Dit wordt in de praktijk tegenwoordig veel toegepast doordat veel mensen nu overstappen op zonnepanelen. Met zonnepanelen heeft u niet alleen een duurzame energiebron, maar kunt u ook nog eens geld besparen op uw energierekening. Daarnaast zijn zonnepanelen gemakkelijk en overal te plaatsen. Of u nu een hellend dak heeft of zonnepanelen op een plat dak wilt, het is allemaal mogelijk.

Meer informatie ontvangen?

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend
NovaVolt geregistreed Solar Specialist

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen

 • NovaVolt regelt alles
 • Een uniek betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is
 • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief
 • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers
 • 30 jaar! product en 30 jaar! vermogensgarantie op de zonnepanelen
 • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement
 • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen
 • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar
 • De waarde van uw woning stijgt

Zonnepanelen op een plat dak van NovaVolt

Als u besluit om zonnepanelen voor een plat dak aan te schaffen, dan bent u bij ons prima af. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek kunt u de wensen met onze adviseur bespreken. Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen op een plat dak? Of juist op een hellend dak? En welk soort zonnepanelen wenst u? Na dit adviesgesprek krijgt u een offerte. Hierin is opgenomen hoeveel energie u met uw zonnepanelen kunt opwekken en wat de terugverdientijd van uw zonnepanelen is.

Het is bij ons zelfs mogelijk om de investering in uw zonnepanelen te betalen met de winst die u op uw energienota maakt. De installatie van uw zonnepanelen gebeurt door ons ervaren team van experts, meestal binnen één dag.

Soorten zonnepanelen van NovaVolt

NovaVolt levert vol trots de nieuwste soort zonnepanelen, de DSE zonnepanelen. Dit zijn zogeheten glas zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn geheel van glas, ook de achterzijde, die normaal van kunststof is gemaakt. Waarom de keuze voor glas? Glas is duurzaam, sterk en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit resulteert in een veel duurzamere zonnepaneel, met een hoger rendement en een langere levensduur. Dit zijn ideale zonnepanelen voor op een plat dak. Onze zonnepanelen zijn dusdanig gemaakt dat u niet alleen van het rendement profiteert, maar ook van de esthetische kwaliteiten van deze zonnepanelen. Laat ons uw betrouwbare en professionele partner zijn op het gebied van zonnepanelen en neem snel contact met ons op.

solar

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Fields marked with an * are required
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search