Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

 In Zonnepanelen

Hoe lang gaan zonnepanelen mee met het juiste onderhoud?

Het hebben van zonnepanelen is een eerste stap in de goede richting. Het is inmiddels bekend dat zonnepanelen enorm positieve resultaten behalen voor de bewoners op meerdere manieren. Niet alleen is het heel gunstig voor het milieu, met name op de energierekening en de waarde van het huis gaat u het verschil zien. Toch is er niet maar één zonnepaneel. Er bestaan verschillende soorten zonepanelen en allemaal komen ze tot hun recht in een andere situatie. Als we het hebben over de meest duurzame zonnepanelen, dan hebben we het over Duitse Glas-Glas panelen van het merk Deutsche Solar Exclusiv (DSE)

Wat is de gemiddelde levensduur van zonnepanelen?

De levensduur van zonnepanelen hangt af van het merk en het type. Als u op zoek bent naar zonnepanelen waar u het langst plezier van gaat hebben, dan vertellen we u graag meer over onze Duitse Glas-Glas panelen van DSE. Deze extreem duurzame panelen hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar. Dit komt door de hoge kwaliteit van materialen waardoor ze stabieler zijn en bestand zijn tegen zout water en ammoniak. Ze verouderen daardoor bijna niet en u heeft er dus vele jaren plezier van!

Wat kunt u zelf doen aan de levensduur van zonnepanelen?

Het belangrijkste is natuurlijk de keus die u maakt. Als de levensduur voor u prioriteit heeft, dan is het zeer verstandig direct naar de DSE-variant te informeren. Vrijwel alle zonnepanelen hebben relatief weinig onderhoud nodig. Dankzij de vorm, materiaalkeuze en gladde oppervlakte wordt al het eventuele dagelijkse vuil er afgespoeld door de regen.

Wilt u graag zonnepanelen aanschaffen die langdurig meegaan en waar u wel 50 jaar van kunt profiteren? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search