Investeren in zonne-energie

Zonnepanelen leasen

NovaVolt biedt een uniek betaalconcept: ‘Zonnepanelen Zonder Investering’. U kunt uw investering betalen d.m.v. de maandelijkse besparing die u met een zonnepanelen realiseert op uw energierekening. Op deze manier zijn A-Klasse zonnepanelen van topkwaliteit voor iedereen binnen handbereik en is een investering vooraf niet nodig.

AEG Ultimate zonnepanelen met lifetime garantie!

AEG heeft voor NovaVolt het AEG Ultimate zonnepaneel geselecteerd. Dit is het enige zonnepaneel dat LIFETIME garantie (40 jaar) heeft op vermogen en product. NovaVolt is het enige bedrijf in Nederland dat dit waanzinnige zonnepaneel mag verkopen.

Lees meer over de AEG Ultimate

Hoe werkt het unieke betaalconcept?

Dankzij het unieke betaalconcept profiteer je vanaf dag één van de energie die zonnepanelen leveren en dus van een lagere energierekening. Dit komt omdat je vooraf niet zelf hoeft te investeren. Het enige wat je betaalt is een maandelijks vast bedrag, wat ongeveer in de buurt ligt van jouw oude maandbedrag wat je betaalde voor stroom. Door dit bedrag in te zetten om de panelen te betalen heb je geen verschil in uitgaven per maand en toch de voordelen van zonnepanelen. Na een afgesproken periode zijn de panelen betaald en betaal je niks meer aan stroomkosten.

Wat kun je verwachten van NovaVolt?

In een gratis adviesgesprek bespreken we jouw energiebehoeften en nemen we de mogelijkheden van jouw dak door. Daarna zetten we alles overzichtelijk op een rij in een vrijblijvende offerte. Kies je voor NovaVolt?

Dan gaan wij voor jou aan de slag en beginnen we met een technische inspectie om vast te stellen of wij alle garanties kunnen waarmaken en wat er allemaal moet worden gedaan om aan alle geldende normen te voldoen.

Vervolgens wordt de installatie binnen 6 weken geplaatst. De installatie is meestal binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen. Al onze monteurs in het installatieteam zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Daarna kun je decennia lang genieten van jouw panelen die je op elk moment kunt volgen door de bijgeleverde app. Tevens kun je natuurlijk rekenen op de service van NovaVolt. Wil je uitbreiden? Wij helpen je graag.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek!

contact met mij opneemt conform het privacy beleid

Voordelen van NovaVolt zonnepanelen

NovaVolt ontzorgt van A tot Z

Een uniek betaalconcept, waarbij geen eigen investering nodig is

De prijs is altijd inclusief

40 jaar product- en vermogensgarantie

Alleen de beste glas-glas panelen en omvormers, voor het hoogste rendement

30 jaar systeemgarantie

Voor- en na-inspectie na 1 jaar inbegrepen

Vakkundige installatie in één dag, door erkende en gecertificeerde vakmensen

De waarde van uw woning stijgt

Krijg een aanbod op maat

Klaar voor de stap naar zonnepanelen?

contact met mij opneemt conform het privacybeleid.

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen