NovaVolt ervaringen

De zon is gratis en daar zou iedereen van moeten profiteren! Daarom doet NovaVolt haar uiterste best om u van het juiste advies te voorzien zodat u uiteindelijk kunt genieten van de best geteste zonnepanelen. Maar hier blijft het niet bij! NovaVolt is continu bezig met het verbeteren van haar service. Uw NovaVolt ervaring hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij er alles aan om uw stap naar duurzame energie zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Zowel voor als na het plaatsen van zonnepanelen kunt u rekenen op NovaVolt. Wij maken ons hard voor uw tevredenheid zodat u enorm enthousiast blijft en de voordelen van zonnepanelen deelt met uw kennissen, vrienden en familieleden!

Wilt u meer weten over NovaVolt ervaringen? Wij delen klantervaringen graag met u! Hier vindt u een overzicht aan NovaVolt ervaringen, geschreven door onze klanten. Zo krijgt u een korte impressie van de belevingen van onze klanten en wat zij vinden van onze diensten en zonnepanelen.
Lees hier de NovaVolt ervaringen van onze klanten!

Beoordeeld met een 8,8/10 van de 361 beoordelingen

Tevredenheid

361 beoordelingen
Novavolt
8,8/10
Paul Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja Uitstekend!
Ton Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Nova Volt. Afspraken worden prima nagekomen en je wordt, als klant zeer serieus genomen. Het personeel is vakbekwaam, behulpzaam, meedenkend en uitermate correct.
Over de kwaliteit van de monteurs zijn wij zeer tevreden, de kwaliteit van de zonnepanelen kunnen we pas over een klein jaar beoordelen, als ze een jaar op het dak liggen.
Liselote Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja
Sandra Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja Heel fijn bedrijf om mee te werken. Persoonlijk en denken met je mee!
Installatie draait top! Op naar de zomer.
Robert Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja Met meer dan 35 jaar als ervaringsdeskundige qua dienstverlening en alles wat daarbij komt kijken zoals vakmanschap, juiste communicatie, inlevingsvermogen bij klant, met een gezonde dosis humor, ben ik meer dan zeer positief verrast door het gehele team dat Nova Volt B.V. qua aankoopproces tot aan nazorg mij haar "duitse" kwaliteitszonnepanelen heeft verkocht. Dank jullie wel voor alles!
Heidi Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja
thei Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja beste novavolt we willen jullie bedanken voor het werk en diensten voor al het personeel die hier de zonnepanelen hebben geplaast zeer goed werk geleverd en zeer vriendelijk en behulpzaam ook clim keiren voor de tekst en uit leg wat hij ons gaf ook de rest van het personeel bedankt ook voor de mooije bloemen fam van wandelen uit grevenbicht
MET DE ZONNEPANELEN VAN NOVAVOLT OP ONS DAK VOELEN WIJ ONS DE JAREN OP ONS GEMAK
Kees Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja Elke belofte nagekomen. Goede informatie en prima vakmannen die de klus in 1 (lange) dag netjes hebben geplaatst. Top.
Tim Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja
Wesley Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen op een rij

  • NovaVolt regelt alles.
  • Een unieke betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is.
  • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief.
  • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers.
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen.
  • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement.
  • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen.
  • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar.
  • De waarde van uw woning stijgt.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search