NovaVolt ervaringen

De zon is gratis en daar zou iedereen van moeten profiteren! Daarom doet NovaVolt haar uiterste best om u van het juiste advies te voorzien zodat u uiteindelijk kunt genieten van de best geteste zonnepanelen. Maar hier blijft het niet bij! NovaVolt is continu bezig met het verbeteren van haar service. Uw NovaVolt ervaring hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij er alles aan om uw stap naar duurzame energie zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Zowel voor als na het plaatsen van zonnepanelen kunt u rekenen op NovaVolt. Wij maken ons hard voor uw tevredenheid zodat u enorm enthousiast blijft en de voordelen van zonnepanelen deelt met uw kennissen, vrienden en familieleden!

Wilt u meer weten over NovaVolt ervaringen? Wij delen klantervaringen graag met u! Hier vindt u een overzicht aan NovaVolt ervaringen, geschreven door onze klanten. Zo krijgt u een korte impressie van de belevingen van onze klanten en wat zij vinden van onze diensten en zonnepanelen.
Lees hier de NovaVolt ervaringen van onze klanten!

Beoordeeld met een 8,8/10 van de 356 beoordelingen

Tevredenheid

356 beoordelingen
Novavolt
8,8/10
Heidi Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja
thei Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja beste novavolt we willen jullie bedanken voor het werk en diensten voor al het personeel die hier de zonnepanelen hebben geplaast zeer goed werk geleverd en zeer vriendelijk en behulpzaam ook clim keiren voor de tekst en uit leg wat hij ons gaf ook de rest van het personeel bedankt ook voor de mooije bloemen fam van wandelen uit grevenbicht
MET DE ZONNEPANELEN VAN NOVAVOLT OP ONS DAK VOELEN WIJ ONS DE JAREN OP ONS GEMAK
Kees Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja Elke belofte nagekomen. Goede informatie en prima vakmannen die de klus in 1 (lange) dag netjes hebben geplaatst. Top.
Tim Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja
Wesley Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja
Wim Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja Wij zijn zeer tevreden over NovaVolt. Van begin tot eind zijn we goed geïnformeerd en ze hebben echt vakwerk geleverd. Van voorlichting tot installatie een geweldige service. Wij zijn zeer enthousiast en bevelen NovaVolt zeker aan!
j Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja wij zijn tot nu toe tevreden.
Rien Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja Alles duidelijk en en netjes geholpen en gewerkt.
Laat de zon maar komen.
Zeer tevreden over alles.
John Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja Novavolt is een bedrijf dat alles 100% doet wat het beloofd. Een verademing! Een geweldige service met klantvriendelijke medewerkers. Zij leveren snel en schoon werk af. Alles in overleg en naar mijn wensen. Geweldig!
Frank Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja Vlotte en deskundige afhandeling van zaken.Na werkzaamheden alles netjes opgeruimd.Vriendelijke uitleg en begeleiding.

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen op een rij

  • NovaVolt regelt alles.
  • Een unieke betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is.
  • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief.
  • 25 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers.
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen.
  • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement.
  • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen.
  • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar.
  • De waarde van uw woning stijgt.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search