Zonnepanelen opbrengsten

Wil je zonnepanelen aanschaffen? Dan worden deze binnen zes weken geplaatst, nadat je de offerte hebt geaccepteerd.

De opbrengsten van zonnepanelen
Optimale opbrengst berekenen
Uniek betaalconcept
Rendement op zonnepanelen

De opbrengsten van zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen is natuurlijk één van de voornaamste redenen om tot aanschaf van panelen over te gaan. Natuurlijk wil je hierover goed geïnformeerd zijn. Bij NovaVolt wordt er gewerkt met de beste producten en software zodat wij je optimaal van dienst kunnen zijn wat betreft zonne-energie. Zo zorgen we ervoor dat we altijd met de nieuwste ontwikkelingen meegaan. NovaVolt werkt met Glas-Glas zonnepanelen met hoog rendement. Deze zonnepanelen kennen veel voordelen en gaan lang mee. Hiermee zijn je opbrengsten ook op de lange termijn gegarandeerd.

Optimale opbrengst zonnepanelen berekenen

Door middel van ingenieuze software kan de optimale opbrengst van uw zonnepanelen worden berekend. Deze software is ontwikkeld als spin off aan de TU Delft. Op basis van het door ons gemaakte ontwerp, wordt het rendement uiterst nauwkeurig bepaald. De energieopbrengst wordt onder meer berekend op basis van locatiegegevens, klimaatdata, systeemspecificaties en schaduwverliezen. Via geavanceerde 360 graden technologie en LIDAR 3D-data kunnen deze schaduwverliezen berekend worden. Met behulp van deze technologie kan er voor ieder adres in Nederland een exacte energieopbrengstberekening worden gemaakt, die NovaVolt dan ook kan garanderen!

Uniek betaalconcept

Ook profiteren van de opbrengst van zonnepanelen? Dat kan met NovaVolt. Met het unieke concept van NovaVolt is het mogelijk om van de voordelen van zonnepanelen te profiteren, zonder vooraf een flink bedrag uit te geven. Kijk hiervoor bij het  unieke betaalconcept van NovaVolt.

Meer informatie? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen de zonne-energie experts je er graag alles over. Bellen kan naar 055 – 456 0800. Mailen is ook mogelijk, naar info@novavolt.nl. Als je het online contactformulier invult nemen wij contact met je op binnen een dag.

Rendement op zonnepanelen

In de afgelopen 20 jaar zijn de energieprijzen met ca. 4% per jaar gestegen. De kosten voor zonnepanelen zijn daarentegen de afgelopen jaren gedaald. Beide trends zorgen ervoor dat de terugverdientijd voor een compleet systeem korter is geworden. De meeste mensen realiseren zich niet dat het financiële rendement op een investering in zonnepanelen veel hoger is dan wanneer hetzelfde bedrag op de bank wordt gezet tegen de huidige rente van maximaal 2%. Met zonnepanelen kun je eenvoudig op jouw spaargeld een veel groter rendement behalen.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek!

contact met mij opneemt conform het privacy beleid

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen