Over NovaVolt

In 2013 is NovaVolt opgericht en vanuit een passie verder uitgebouwd naar het bedrijf wat we nu zijn. Als onderdeel van Koolen Industries Solar kunnen we met trots zeggen dat we een mooie duurzame toekomst voor ons hebben.

NovaVolt bestaat uit een gedreven team wat de afspraken en verkoop realiseert en daarnaast een team inspecteurs en monteurs op ambachtelijke wijze elke installatie weer als een kunstwerk afleveren. Niet alleen de beste producten, maar ook de beste montage. Dit alles, voorzien van de nodige support vanuit Koolen Installation Services en Koolen Industries Solar, maakt dat onze klanten kunnen rekenen op topservice en kwaliteit.
Niet voor niets worden wij beloond met een 9,5!

NovaVolt wil een groene wereld!

Het Wereld Natuur Fonds zet zich al meer dan 50 jaar met succes in voor natuurbescherming over de hele wereld. Als leverancier van zonnepanelen willen wij graag het werk van het Wereld Natuur Fonds steunen. Bij elke verkochte zonnepaneelinstallatie doneren wij hieraan.

Holland Solar

Holland Solar is dé belangenbehartiger van de Nederlandse zonne-energiesector. Holland Solar is een prominente speler in zowel het publieke als politieke debat. Als lid van Holland Solar zijn wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de branche, nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe technieken en nog meer. Door het geven van voorlichting aan de politiek en overheden op diverse niveaus inspireert en overtuigt Holland Solar relevante partijen van de enorme potentie van zonne-energie.

Holland Solar en haar leden hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Als lid zetten wij ons voortdurend hiervoor in, en werkt Holland Solar aan het professionaliseren van de gehele sector. Als klant van NovaVolt profiteer je daarvan mee! Zo heb je de zekerheid dat wij een betrouwbare partner zijn die écht het beste uit zonnestroom wil halen. Daarnaast komen wij op voor de belangen van de klant zodat je altijd profiteert van de beste producten op de markt.

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.6

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen

Krijg een aanbod op maat

Klaar voor de stap naar zonnepanelen?

contact met mij opneemt conform het privacybeleid.