Laat zonnepanelen werken in het donker

Thuisbatterij

Waarom
een thuisbatterij?

Thuisbatterijen bieden de vrijheid om opgewekte zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer u dat wil. Ze zorgen voor een betrouwbare stroomtoevoer, hoe vol het net ook is. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over de stijgende energiekosten of het instabiele energienet. Zet de knop om en ervaar de kracht van zonne-energie. Ook als de zon niet schijnt. 

De voordelen van een thuisbatterij

  1. Opslag van zonne-energie: thuisbatterijen slaan de overdag opgewekte zonne-energie op, zodat u deze 's avonds en 's nachts kunt gebruiken;
  2. Geen terugleveringskosten: steeds meer energiebedrijven brengen kosten in rekening voor het terugleveren van energie. Met een thuisbatterij levert u minder energie terug aan het elektriciteitsnet;
  3. Onafhankelijkheid: u wordt minder afhankelijk van het kwetsbare elektriciteitsnet;
  4. Duurzaamheid: thuisbatterijen dragen bij aan een duurzamere toekomst door de vraag naar fossiele brandstoffen te verminderen

Uw systeem is klaar voor de toekomst

Een zonnepanelen-systeem van NovaVolt is eenvoudig uit te breiden. Bijvoorbeeld met extra thuisbatterijen, een warmtepomp of een laadpaal. Bij het ontwerpen van iedere installatie leggen we de basis voor een compleet home energie managementsysteem. Zo  bent u voorbereid op een toekomst zonder fossiele energie.

Korting op uw aanschaf met BTW-teruggave

Als u een dynamisch contract heeft dan kunt u uw batterij inzetten om energie te kopen als de prijs gunstig is en verkopen als stroomprijs duurder is. Hierdoor ziet de belastingdienst u als ondernemer en kunt u BTW terugvragen. Hierdoor kunt u al snel behoorlijk besparen op uw energierekening. Een buitengewone kans om het maximale uit uw thuisbatterij te halen. 

Zet ook de knop om

Met NovaVolt kunt u met vertrouwen de knop omzetten naar een minder fossiele uitstoot. Wij begrijpen dat uw huis uniek is en dat uw behoefte aan energieopslag dat ook is. Daarom bieden wij buitengewone maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw situatie. En u? U doet ondertussen waar u zelf goed in bent. 

Voordelen van NovaVolt 

NovaVolt ontzorgt van A tot Z

Een uniek betaalconcept, waarbij geen eigen investering nodig is

De prijs is altijd inclusief

40 jaar product- en vermogensgarantie

Alleen de beste glas-glas panelen en omvormers, voor het hoogste rendement

30 jaar systeemgarantie

Voor- en na-inspectie na 1 jaar inbegrepen

Vakkundige installatie in één dag, door erkende en gecertificeerde vakmensen

De waarde van uw woning stijgt

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Alles wat ze zeggen maken ze waar!

Novavolt doet precies wat ze beloven, goede service en garantie-voorwaarden en dat komen ze ook nog eens dik en dubbel na.

Frank, Lochem

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Uitstekende service!

Heel erg fijn kennismakingsgesprek waarbij geen druk op je gezet werd maar alles gewoon netjes uitgelegd werd. Fijne afhandeling van het traject en service! Wij zijn blij dat we voor Novavolt hebben gekozen!

Chima, Utrecht

Wat onze klanten zeggen:

Klantenvertellen
9.7

Voor iedereen aan te bevelen

Prima hulp en service. Er werd goed met ons mee gedacht. Vakkundig geplaatste zonnepanelen.

J Veenstra, Heerenveen

Thuisbatterij laten plaatsen?

Neem contact op met onze adviseurs

contact met mij opneemt conform het privacybeleid.