NovaVolt ervaringen

De zon is gratis en daar zou iedereen van moeten profiteren! Daarom doet NovaVolt haar uiterste best om u van het juiste advies te voorzien zodat u uiteindelijk kunt genieten van de best geteste zonnepanelen. Maar hier blijft het niet bij! NovaVolt is continu bezig met het verbeteren van haar service. Uw NovaVolt ervaring hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij er alles aan om uw stap naar duurzame energie zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Zowel voor als na het plaatsen van zonnepanelen kunt u rekenen op NovaVolt. Wij maken ons hard voor uw tevredenheid zodat u enorm enthousiast blijft en de voordelen van zonnepanelen deelt met uw kennissen, vrienden en familieleden!

Wilt u meer weten over NovaVolt ervaringen? Wij delen klantervaringen graag met u! Hier vindt u een overzicht aan NovaVolt ervaringen, geschreven door onze klanten. Zo krijgt u een korte impressie van de belevingen van onze klanten en wat zij vinden van onze diensten en zonnepanelen.
Lees hier de NovaVolt ervaringen van onze klanten!

Beoordeeld met een 8,9/10 van de 454 beoordelingen

Tevredenheid

454 beoordelingen
Novavolt
8,9/10
Ad Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja Na een zeer gedegen uitleg en voorstelling van de kwalitatief hoge materialen / DSE panelen door Erwin, zijn afgelopen 18 december 2018 de panelen door vakkundige mensen ( Hidde, Pascal, Gulio) geïnstalleerd. Door ziekte hebben wij helaas 4 weken langer op de installatie moeten wachten. Nova Volt is zeer zeker aan te raden vanwege materialen van hoge kwaliteit en een all in prijs!
A Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja Alles was perfect
B.j Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja Voor zover zijn we tevreden.
Alles is gegaan volgens plan.
Met de lekkage werden we ook snel geholpen. Dus we zijn tot nu toe zeer content.
Remco Beoordeling: 10,0 - Aanbeveling: ja Zeer vriendelijke en goede klantenservice, dit is vanaf het maken van een afspraak, bezoek van adviseur tot aan deskundige check en monteurs. Zelfs hierna worden de zonnepanelen nog gecheckt.
Top!!!
Jan Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja contact met medewerkers van kantoor, netjes geholpen en vlotte afhandeling. Panelen liggen netjes op het dak en nu maar wachten op het rendement.
hilde Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja ik ben zeer tevreden over de levering, de kwaliteit en het plaatsen van de panelen. de mannen die hier geweest zijn waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Greetje Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja Toen er na alle perfecte communicatie vooraf toch onverhoopt iets voordeed wist NovaVolt uitstekend dat een "klacht een kans is".
Chapeau voor hun klantvriendelijkheid!
Peter Beoordeling: 8,0 - Aanbeveling: ja wij hebben zeer goede ervaring en zijn zeer tevreden zoals alles is verlopen
Hans Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja Mijn ervaring met nova volt is echt super
Monteurs werken netjes en correct ik kan alleen maar lovende woorden schrijven.
In één woord TOP!!
Eddy Beoordeling: 9,0 - Aanbeveling: ja Voor de 2e keer zonnepanelen laten aanleggen door NovaVolt. De voorbereidende werkzaamheden verliepen vlotjes. Wederom zeer snelle levering en vakkundige installatie van de panelen en installatie. Zeer netjes afgewerkt door het team. Een echte aanrader voor iedereen die zonnepanelen wil.

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen op een rij

  • NovaVolt regelt alles.
  • Een unieke betaalconcept, waardoor geen eigen investering nodig is.
  • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief.
  • 30 jaar garantie op omvormer en Power Optimizers.
  • 30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen.
  • Alleen de beste panelen en omvormers, voor het hoogste rendement.
  • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen.
  • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar.
  • De waarde van uw woning stijgt.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search