LG Full Black Zonnepaneel

Dit LG zonnepaneel is een nieuw type full black zonnepaneel met Cello technologie.  Dit zonnepaneel is het eerste “all black” zonnepaneel met een vermogen van maar liefst 300Wp.

LG full black zonnepanelen met Neon 2 black Cello technologie zijn extra duurzaam, getest onder zware omstandigheden, en zijn door de volledig zwarte uitstraling prima geschikt voor de Nederlandse daken.

Kenmerken

  • Verbeterde vermogensgaranties (25 jaar).
  • Full-Black met cello technologie is ontworpen met als gedachte een zonnepaneel te produceren wat er fraaier uitziet dan standaard full black zonnepanelen. Bovendien is de omgeving temperatuur van minder belang lg-full-black-zonnepanneelwaardoor de opbrengsten op warme zonnige dagen hoger ligt dan gewone poly of mono kristallijn zonnepanelen.
  • Hoog rendementspaneel
  • Een nieuw, versterkt zwart frame en backsheet worden gebruikt voor deze zonnepanelen.
  • Dubbelzijdige cel structuur draagt bij tot meer kWh netto opgewekt vermogen van dit LG 300N1K zonnepaneel.
  • LG “zonnepaneel familie” is koploper ten opzichte van vele andere merken en typen zonnepanelen, de kWh productie van de LG panelen overtreffen de verwachtingen ruimschoots.

We zijn er trots op!

LG heeft NovaVolt geselecteerd voor het LG Pro Partner Programma. LG Solar is onderdeel van LG Electronics, een wereldwijde onderneming met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.
LG kiest ervoor om alleen zonnepanelen te maken met de zeer hoge cel-efficiëntie tot 21% en met zeer lange levensduur. In totaal zijn er in Nederland maar 10 bedrijven geselecteerd door LG.

Wij zijn verheugd te zijn uitgekozen als professioneel partner en zien het ook als een stuk erkenning als innovatief bedrijf in de Solar wereld. Hiermee wordt een zeer hoogwaardig en esthetisch zeer mooi product toegevoegd aan het portfolio van NovaVolt.

lg_pro_solar_partner_tenten_solar
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search