De opbrengsten van zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen is natuurlijk één van de voornaamste redenen om tot aanschaf van panelen over te gaan. Begrijpelijk ook dat u hier goed over geïnformeerd wilt zijn. Bij NovaVolt wordt er gewerkt met de beste producten en software zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn wat betreft zonne-energie. Zo zorgen we er voor dat we altijd met de nieuwste zonnepanelen ontwikkeling meegaan. NovaVolt werkt met Glas-Glas zonnepanelen met hoog rendement. Deze zonnepanelen kennen veel voordelen en gaan lang mee. Zo zijn uw opbrengsten op de lange termijn ook gegarandeerd.

Optimale opbrengst zonnepanelen berekenen

Door middel van ingenieuze software kan de optimale opbrengst van uw zonnepanelen worden berekend. Deze software is ontwikkeld aan de TU Delft. Op basis van het door ons gemaakte ontwerp, wordt de te verwachte opbrengst exact berekend. Zo kan het rendement van uw zonnepanelen zeer nauwkeurig worden bepaalt. De energieopbrengst wordt onder meer berekend op basis van klimaatdata, systeemspecificaties en schaduwverliezen. Via geavanceerde 360 graden technologie en LIDAR 3D-data kunnen deze schaduwverliezen berekend worden. Met behulp van deze technologie kan er voor ieder adres in Nederland een exacte energieopbrengstberekening worden gedaan.

Opbrengst zonnepanelen bij NovaVolt

Ook profiteren van de opbrengst van zonnepanelen? Dat kan met NovaVolt. Met het unieke concept van NovaVolt is het mogelijk om van de voordelen van zonnepanelen te profiteren, zonder vooraf een flink bedrag uit te geven. Naast het unieke betaalconcept van NovaVolt is het mogelijk subsidie te ontvangen. Zo heeft u nog meer aan de opbrengst van uw zonnepanelen. Meer informatie? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen de zonne-energie experts u er graag alles over. Bellen kan naar 055 – 456 0800. Mailen is ook mogelijk, naar info@novavolt.nl. Als u het online contactformulier invult nemen wij contact met u op binnen een dag.

Meer informatie ontvangen?

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend
NovaVolt geregistreed Solar Specialist
logo dse premium partner

Uniek betaalconcept. Geen eigen investering nodig!

Alle voordelen van NovaVolt zonnepanelen

 • NovaVolt regelt alles
 • Vakkundige installatie in één dag, zonder hak- of breekwerk, door een team van erkende en gecertificeerde vakmensen
 • De prijs is altijd all-in, alles is inclusief
 • 30 jaar garantie op de omvormers welke zijn geïntegreerd in de panelen
 • 30 jaar ECHTE vermogensgarantie op de zonnepanelen
 • 30 jaar productgarantie op de zonnepanelen.
 • Alleen de beste Duitse glas-glas panelen met ingebouwde omvormer, voor het hoogste rendement
 • Inclusief voor-inspectie en een na-inspectie na 1 jaar
 • De waarde van uw woning stijgt
Opbrengsten zonnepanelen berekenen

Waar wilt u graag een offerte voor ontvangen?

Fields marked with an * are required
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search