NovaVolt bij Mens en Trends

 In Onderhoud, Zonnepanelen

Nadat NovaVolt eerder in de media verscheen bij onder meer WoonTips en Life is Beautiful op RTL 4, staat NovaVolt nu centraal bij het programma Mens en Trends op SBS6. Op 5 mei was de eerste aflevering waarin we u kennis lieten maken met onze solar specialist Marijn. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering waarin een ander onderwerp rond het plaatsen van zonnepanelen wordt behandeld. Zo leert u elk aspect van NovaVolt kennen.

Mens en Trends op SBS6

In het programma Mens en Trends worden verschillende onderwerpen behandeld op het gebied van lifestyle. De nieuwste trends worden behandeld op het gebied van onder meer beauty, gezondheid, vakanties en natuurlijk alles in en rondom uw woning. NovaVolt neemt u mee in het traject dat komt kijken bij het verduurzamen en rendabeler maken van uw woning door middel van zonnepanelen. Van A tot Z, wij laten u zien hoe dit in zijn werk gaat.

Een kijkje achter de schermen

Bij Mens en Trends laten we u een kijkje achter de schermen zien bij NovaVolt. Onze specialisten laten u het volledige traject zien van het laten plaatsen van zonnepanelen. In aflevering 1 laten we u zien hoe onze adviseur Marijn op bezoek gaat bij een potentiële klant. Daarnaast komt ook het werk van onze inspecteur Peter aan bod en natuurlijk de montage van onze hoogwaardige DSE zonnepanelen. Ook krijgt u een kijkje bij ons in de loods, zo weet u precies waar uw zonnepanelen vandaan komen. Tot slot laten wij u kennis maken met onze klanten en krijgt u een mooi beeld van de resultaten die u kunt behalen met onze zonnepanelen.

Bekijk nu NovaVolt bij Mens en Trends

Benieuwd naar de specials van NovaVolt bij Mens en Trends? Bekijk onze afleveringen nu bij NovaVolt in de Media. Zelf ook interesse gekregen in onze kwalitatief zeer goede zonnepanelen of heeft u hier nog vragen over? Neem gemakkelijk contact op. Onze specialisten helpen u graag. Bel ons op 055 – 456 0800 of mail naar info@novavolt.nl. Natuurlijk kunt ook ons contactformulier invullen met uw specifieke vraag of opmerking. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om deze te beantwoorden.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search